Skip to content
Vincit Elevate - Landing page hero

Vincit Elevate: B2B Commerce 2024

Vincit Elevate: B2B Commerce 2024

Lämpimästi tervetuloa Vincit Elevate: B2B Commerce 2024 -tapahtumaan Helsingin ydinkeskustaan, St. Georgen talvipuutarhaan torstaina 26.9. kello 12:30-16:30!

Yritykset ovat jatkuvassa muutoksen ja mukautumisen tilassa, eikä digitaalisuus ole enää kilpailuetu vaan edellytys kilpailussa pärjäämiselle. Keinot valjastaa digitaalisuus muutos- ja kasvuajuriksi ovat moninaiset, ja myös tässä suhteessa B2B ja B2C ovat selkeästi lähentyneet toisiaan. Asiakaskokemus sekä asiakasymmärys ja sen pohjalta toimiminen ajavat edelläkävijöiden hankkeita. 

Vincit Elevate -tapahtuma tarjoaa myynnin, asiakaskokemuksen, strategian ja ylipäänsä digitalisaation parissa työskenteleville johtajille tilaisuuden kuulla B2B-yritysten tärkeimmistä kaupallisista hankkeista juuri nyt sekä jakaa omia kokemuksia B2B-kaupan haasteista ja mahdollisuuksista. Tänä vuonna asiantuntijapuheenvuorojen teemat keskittyvät yhden kosketuspisteen hankkeisiin (single touchpoint, portals), asiakasymmärryksen parantamiseen sekä myynnin ja markkinoinnin dataohjautuvuuden kehittämiseen. 

Lavalle nousevat Outokummun Director, Customer Experience and Commerce Solutions Minna Bhati, Konecranesin Director, eCommerce Hannu Ylisiurua, Broman Groupin Head of Digital Commerce Juha Kitinmäki sekä Deputy CEO and Director, Vincit Nordics, Jens Krogell. Tapahtuman juontaa Vincitin liiketoiminnan kehitysjohtaja Anssi Falk.

Tapahtuman ovet aukeavat kello 12:30 kevyen ruokatarjoilun merkeissä ja avauspuheenvuoro alkaa kello 13:00. Luvassa on erinomaiset verkostoitumismahdollisuudet muiden B2B-yritysten asiantuntijoiden kanssa, neljä interaktiivista puheenvuoroa kaupallisen alan johtajilta sekä päivän päättävä paneelikeskustelu, joka kokoaa tapahtuman kaikki neljä keynote-puhujaa yhteen keskustelemaan muun muassa siitä, mitä B2C voi opettaa B2B:lle asiakasdatan hyödyntämisestä.

Aika ja paikka

Torstaina 26.9.2024 kello 12:30-16:30
Hotelli St. Georgen Wintergarden, Yrjönkatu 13, 00120 Helsinki, 2. kerros. Sisäänkäynti hotellin pääovesta.

Yksityiskohtainen aikataulu julkistetaan pian!

Ilmoittautuminen

Tapahtumatilaan mahtuu rajallinen määrä ihmisiä – varaa paikkasi Lyytin kautta mahdollisimman pian! Ilmoittautuminen sulkeutuu paikkojen täytyttyä, tai viimeistään viikkoa ennen tapahtumaa, 19.9.2024.