Moikka sinä urasi alkutaipaleella
oleva ohjelmistokehittäjä!

Me kiikaroidaan nyt oikein urakalla tulevaisuuden staroja mukaan meidän Rising Star -ohjelmaan Helsinkiin, Tampereelle, Turkuun, Ouluun ja Jyväskylään.

IkoniMe ollaan jo pidempään haluttu auttaa junior-tason kehittäjiä pääsemään työurallaan alkuun. Ajateltiin ottaa nyt oikein kunnolla niskalenkki tästä hommasta ja pistää vitosvaihde silmään. Sen tuloksena Vincitin oma Rising Star -koulutusohjelma toteutetaan nyt isompana kuin koskaan!

Räätälöimme sisäisessä koulutusorganisaatiosamme, Univincityssä, mestari–kisälli-pedagogiikkaa hyödyntäen juuri sinulle sopivan kehittymispolun niin, että X ajan kuluttua olet kehittäjämarkkinoiden kuumaa kamaa. Samalla kun pääset kerryttämään työkokemusta oikeista asiakasprojekteista, me pidämme huolta siitä, että kehittymisesi etenee suuntaan, joka tukee toiveitasi tulevaisuuden suhteen. Ohjelmassa on kolme erilaista oppimisjaksoa ja vaihe, jolta starttaat määräytyy lähtötasosi mukaan.

Liksaa maksamme 2300–3000 €/kk kokemuksestasi riippuen. Palkkapussin lisäksi pääset hyödyntämään Vincitin kattavaa etupakettia, johon kuuluu mm. täysin vapaavalintaiset työvälineet, yhteiset juhlat ja reissut, hammashoito, laaja työterveys, kestävän liikkumisen etu, erilaiset harrastekerhot, hieronta, välipalat, virike-etu, lounasetu ja paljon, paljon muuta.Miten paljon pitää olla kokemusta ja onko muita kriteerejä?

Ohjelmistokehityksen tulee olla entuudestaan tuttua alan opintojen, harrastuneisuuden ja/tai töiden kautta siinä määrin, että pystyt koodaamaan siistejä (clean, not cool) ja ylläpidettäviä ratkaisuja selkeästi määriteltyyn ongelmaan. Varsinaisesta projektityöskentelystä ei tarvitse olla aiempaa kokemusta.

Projekteja ja tekemistä meiltä löytyy laidasta laitaan (mm. web, mobiili, pilvi, data, tietoturva, IoT ja ylläpito), joten pääset työskentelemään erilaisten, mielenkiintoisten tehtävien parissa oman osaamisesi mukaan. Ennen kaikkea toivomme intoa opetella uusia teknologioita sekä kiinnostusta työskennellä konsulttina asiakasrajapinnassa.

Jotta voimme tarjota sinulle aidosti parhaan mahdollisen tuen ja oppimiskokemuksen, tulee sinun kyetä käymään toimistolla useamman kerran viikossa.

Miten pääsee mukaan?

Tsekkaa Rising Star -ohjelman ennakkotehtävän ohjeistus huolella ja pistä parastasi kehiin. Tehtävän palauttaminen ja siitä mallikkaasti suoriutuminen on ohjelmaan pääsyn oleellisin kriteeri. Sen lisäksi meistä olisi kiva lukea muutama sana kuvailua siitä, mitä haluaisit päästä meillä tekemään ja mistä innostut. Ennakkotehtävän ohjeet ja hakulomakkeen löydät tuosta alta. Esitehtävän lisäksi täytä lomakkeesta ne kohdat, jotka haluat meidän huomioivan.

Hakuaika tällä hakukierroksella on päättynyt 31.12.2021. Rising Star -ohjelmaan valitut aloittavat meillä täysaikaisesti tammi–maaliskuussa 2022. Jos ajoitus on sinulle huono, niin nou hätä – Rising Star -ohjelman haku tullaan käynnistämään jatkossa säännöllisesti 1–2 kertaa vuodessa.

Jäikö jokin vielä mietityttämään? Pistä whatsappia, soita tai mailaa Riikalle
040 718 0003 / riikka.lintukangas@vincit.fi.

Ennakkotehtävän ohjeet


Psst! For the time being, the program requires fluent Finnish skills. But please stay tuned, this might not be the case for long!

Starojen kertomaa