Skip to content
Press releases

Press release, Finland: Vincitin toteuttama sovellus sai tuplavoiton Grand One -kilpailussa

Vincit Oyj

Lehdistötiedote 8.4.2022 kello 11:15

Vincitin toteuttama The Official IBU App -sovellus on voittanut arvostetussa Grand Onen palkintogaalassa peräti kahdessa eri kategoriassa. Kansainväliselle ampumahiihtoliitolle Vincitin toteuttama sovellus valittiin voittajaksi parhaan mobiilisovelluksen kategoriassa ja lisäksi se sai palveluiden Grand Prix -pääpalkinnon. Arvioinnin mukaan työ osoittaa, että Suomessa pystytään kansainvälisen tason palveluiden suunnitteluun ja toteutukseen.

Vincit Oyj:n teknologiajohtaja, Kyösti Herrala: “Halusimme varmistaa, että laajan kansainvälisen yleisön hartaasti odottama sovellus täyttää fanien odotukset ja suoriutuu teknisesti varsinkin kauden päätapahtumasta, Pekingin olympialaisissa. Suunnittelun ratkaisevin vaihe oli Vincitin muotoilijoiden ajoissa toteuttama live-kisan seuranta ja sovelluksen käyttökokemuksen pilotointi. Pilotoinnissa kerättiin palautetta aidossa kisatilanteessa ja se toteutettiin valituilla teknisillä ratkaisuilla. Mielenkiintoisin vaihe on vasta alkamassa, kun Vincit pääsee kehittämään sovellusta hyödyntäen laajaa kokemusta data-analytiikasta ja kriittisten järjestelmien ennakoivasta ylläpidosta.”

Tutustu sovellukseen täältä.

Lisätietoja:

Vincit Oyj, toimitusjohtaja Julius Manni, puhelin: 050 424 3932

Vincit Oyj lyhyesti:

Vincit on huippuasiantuntijaorganisaatio, joka tarjoaa asiakkailleen aina toimivinta digitaalisuutta ymmärrettävässä paketissa, jotta huominen ei pelota. Vincit Oyj:n osakkeet on listattu Nasdaq Helsinki Oy:n ylläpitämällä Nasdaq First North Growth Market Finland -markkinapaikalla, kaupankäyntitunnus VINCIT. www.vincit.com