Skip to content
Wholesale and retail

Data-empowered digital commerce

To stand out in the global competition, wholesale and retail companies need to tap into process and customer data and think about the value they can extract from analytics. 

We can help
Manufacturing industries

Customer-centric, data-led manufacturing

For manufacturers, true digital transformation starts by envisioning where in the value chain can data be applied to make a difference.

We can help
Public Sector

Accessible and intuitive public services

All public sector services should be designed to serve citizens first. Digital solutions and applications must be easy to use, despite physical and cognitive disabilities.

We can help
Energy and utilities

Dynamic and resilient energy economy

Digital processes and data-led services help energy and utility sector companies develop a stable energy offering with transparent, customer-centric services.

We can help
Digital platform economy

Fast-tracking innovative business models

Shared platforms offer fast entry to new markets, cost-efficiently and scalably. But lasting value add comes from cross-industry collaboration and linking products with complimentary services.

We can help
Banking, finance and insurance

Agile business, customer-centric services

Digitally disrupted, the companies in the banking, finance and insurance sector must actively innovate new approaches to build omnichannel customer experiences that fully utilize data.

We can help
Medical devices manufacturers

User-centric healthcare applications

While medical device software is strictly regulated, there's room for innovations that make life easier for patients and caregivers. Stable and secure data flow is a must.

We can help

Hanna Ahonen: Koodia, tankotanssia ja tapahtumia työkavereille

Koodia, tankotanssia ja tapahtumia työkavereille | Hanna Ahonen

Hanna Ahonen on koodari, joka tykkää onnistua siinä mitä tekee. Tällä hetkellä Software Developer onkin tyytyväinen, sillä töissä ja harrastuksissa kulkee hyvin. Lisäksi ammattitaidon syventämiselle on Vincitillä loistavat mahdollisuudet.

Koodia, tankotanssia ja tapahtumia työkavereille | Hanna Ahonen

Kehittyminen maistuu hyvältä

Ruoanlaittoa harrastavan Hannan bravuurit keittiössä ovat hapanjuurileipä ja osso buco. Kokkaamisen lisäksi aktiivisen koodarin vapaa-aikaan kuuluu maastohiihtoa sekä tankotanssia. Ja varsinkin tangolla pyöriessä oman osaamisen lisääntyminen palkitsee.

”Tykkään kokeilla uusia juttuja ja ravintoloistakin haen mieluummin kiinnostavia makuja ja yllätyksiä kuin perusburgereita. Tankotanssin tosin aloitin lähinnä istumatyön vastapainoksi, mutta pikkuhiljaa olen ihastunut lajiin. Surkealta alkutasolta on ollut kiva kehittyä jopa hyväksi.”

Porukan nörtti löysi alansa

Ammattikorkeakoulusta ohjelmistotekniikan insinööriksi varmistunut Hanna on työskennellyt koodin parissa nyt viitisen vuotta. Mikään itsestäänselvyys urasuunta ei kuitenkaan ollut.

”Olen aina kokenut olevani kaveriporukan nörtti. Opiskelujen hakuvaiheessa en kylläkään tiennyt minne hain, mutta hyvinhän tässä on käynyt. Työ on kivaa, koulutusmahdollisuuksia on paljon ja eteenpäin saa mennä. Esimerkiksi ihan äskettäin suoritin Scrum Master -sertifikaatin, joten mielenkiintoisia haasteita on toivottavasti luvassa.”

Pelejä, pizzaa ja iloisia ilmeitä

Hannan työpäivät menevät tällä hetkellä pääasiassa sovelluskehitysprojekteissa, mutta siinä ohessa koodari toimii osana Jyväskylän Fun Squad -tiimiä ja järjestää yrityksen sisäisiä tapahtumia ja yhteistä kivaa kollegoille.

”Tykkään kovasti tapahtumien järjestämisestä ja on hauska nähdä työkavereiden viihtyvän. Vincit tukeekin hienosti harrastustoimintaa ja henkilöstön omia kerhoja. Tästä hyvä esimerkki on meidän perustuma lautapelikerho, jossa voi ottaa rennosti ja nauttia firman sponsoroimista eväistä."

Korkealla oleva rima on kiva ylittää

Jokainen löytää omasta työstään ne jutut, jotka motivoivat tekemään parhaansa. Koodin osalta Hannalle on tärkeintä saada aikaan hyvä ratkaisu, joka ylittää asiakkaan odotukset. Ja usein näin myös tapahtuu, kun käsissä on lempparikoodi React.

”Jos jokin sovellus on selkeä ja helppokäyttöinen, se helppous on saatu sinne isolla määrällä työtä ja hyvää koodia. Itse mietin aina miten jonkin asian voisi tehdä paremmin. Ja yleensä se parempi ratkaisu tulee ihan lennosta siinä työtä tehdessä.”

Merkityksellisen työpäivän resepti

Hannan mielestä onnistunut työpäivä syntyy pienistä asioista, kuten mukavista kahvihetkistä työkavereiden kanssa. Pääasia on kuitenkin se, että kokee saaneensa aikaan jotain laadukasta tai hyvää.

”Itse näen, että digitalisaatio tekee maailmalle hyvää ja koodarit voivat vaikuttaa asioihin. Me voidaan parantaa monia prosesseja ja esimerkiksi huomioida tekemisessä erilaiset erityisryhmät, kuten näkövammaiset. Ja se on sitä vastuullista ja ihmistä arvostavaa ajattelua, joka kyllä toteutuu täällä hienosti.”

Kiinnostaisiko työt Vincitillä? Klikkaa alla olevaa linkkiä ja tutustu avoimiin paikkoihimme.

Katso avoimet paikat

Tulisitko meille työkaveriksi?


Haemme jatkuvasti uusia työkavereita kaikkiin toimipisteisiimme. Kuulisimme mielellämme myös sinusta.