<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=840840133013416&amp;ev=PageView&amp;noscript=1"> Vincit Helsinki

Mikä ihmeen
Vincit?

Vuonna 2007 kahdella kaveruksella oli unelma työpaikasta, johon ei vituta mennä töihin – edes maanantaisin. Vaatimuksen täyttävää pytinkiä ei ollut näköpiirissä, joten sellainen päätettiin perustaa itse.

Näin syntyi Vincit, nyt jo lähes 900 ohjelmistokehityksen, muotoilun, datan ja digitaalisen liiketoimintakonsultoinnin huippuasiantuntijaa työllistävä IT-yritys.

Helsinkiin Vincit rantautui kesällä 2014. Yrittäjähenkinen tapa tehdä hommia laittoi asiat rullaamaan nopeasti, ja long story short: nyt meitä on Stadissa jo päälle 300. Toimistot meillä on Helsingin ydinkeskustassa sekä Espoossa.

Hakaniemen toimisto
Hakaniemen toimisto

Miksi meille?

Vapautta ja vastuuta

Päätösten tekeminen itse ei ole meillä pelkästään sallittua, vaan jopa suotavaa. Kun oman näkövinkkelin lisäksi päätöksenteossa muistaa myös työkaverit ja asiakkaat, niin harvoin menee metsään.

Hyvät massit

Todellakin! Palkkauksemme perustuu kilpailukykyiseen pohjapalkkaan ja sen päälle maksettavaan kuukausibonukseen. Palkkapussin kylkiäisenä tulee myös liuta etuja, joita hyödyntää vapaasti.

Jokaiselle jotakin

Duunin ja vapaan pitää soljua tasapainossa, oli elämäntilanne mikä hyvänsä. Meillä on erilaista harrastetoimintaa, tapahtumia, yhteisiä reissuja, lapsen unikoulua jne. Jos jotain puuttuu, kannattaa ehdottaa. Hyvät ideat toteutetaan nopeasti.

Omanlainen uramatka

Sinä päätät, mihin suuntaan haluat tekemistäsi viedä. Voit ottaa askelia ylöspäin, sivulle tai downshiftata. Meillä on oma koulutusorganisaatio Univincity, josta löytyy paljon vaihtoehtoja oman osaamisen ylläpitoon ja kehittämiseen.

Pauliina Rauramo
Pauliina Rauramo

Täällä pääsee tekemään just sellaista duunia, mihin itseltä löytyy eniten intohimoa. Osaamisen kehittämiseen omien mielenkiintojen mukaan myös kannustetaan aktiivisesti.

Pauliina Rauramo
Software Developer

Kaupan päälle

Vapaavalintaiset
työvälineet

Työmatkatuki

Kattavat vapaa-ajan vakuutukset

+ hieronta hammaslääkäri leffaetu Hoplop-liput matkavakuutus vapaa-ajalle virike-etu lounasetu
lastenhoito pyöräetu osaamisen kehittämisen -bonus lapsen unikoulu yhteiset virkistysreissut Vincit-klubit sairasvakuutus yms.

Muutamia lukuja

Perustettu
0
Henkilömäärä
0+
Työkavereiden vuodet
alalla keskimäärin
0+
Harrasteklubeja
0+
Sadi Hossain
Sadi Hossain

Oli kyse sitten toimintatapojen parannusehdotuksista tai uusista urasuunnitelmista, matalan hierarkian ansiosta vaikuttavat päätöksentekijät ovat lähellä. Kulttuurin avoimuus mahdollistaa sen, että asia kuin asia on keskustelun päässä.

Sadi Hossain
Design Director

Veikko Karsikko
Veikko Karsikko

Vincitillä työkaverit ovat alansa huippuosaajia ja haluavat jatkuvasti kehittyä, tämä innostaa itseäkin kehittymään. Arvostan myös sitä, että itseään koskevia päätöksiä saa tehdä vapaasti, eikä päätöksentekoa rajoiteta turhilla hyväksyntäkierroksilla sun muilla.

Veikko Karsikko
Software Developer

Menestystarinoita

Ota meihin yhteyttä

Hannu Luoto

Hannu Luoto
Community Lead, Helsinki
hannu.luoto@vincit.fi
+358 40 564 4480

Emmi Riihimäki

Emmi Riihimäki
Head of Recruitment
(Maternity leave)
emmi.riihimaki@vincit.fi
+358 44 282 5541

Mikael Korpi

Mikael Korpi
Head of Recruitment
mikael.korpi@vincit.fi
+358 40 740 5135