<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=840840133013416&amp;ev=PageView&amp;noscript=1"> Vincit Jyväskylä

Moi! Onko hakusessa rento meininki ja
huippuosaajien työyhteisö? Tule meille

Mikä ihmeen
Vincit?

Vuonna 2007 kahdella tamperelaisella kaveruksella oli unelma työpaikasta, johon ei vituta mennä töihin – edes maanantaisin. Vaatimuksen täyttävää pytinkiä ei ollut näköpiirissä, joten sellainen päätettiin perustaa itse.

Näin syntyi Vincit, nyt jo yli 800 ohjelmistokehityksen, muotoilun, datan ja digitaalisen liiketoimintakonsultoinnin huippuasiantuntijaa työllistävä IT-yritys.

Jyväskylään Vincit muutti keväällä 2021 ja nyt meitä on täällä jo rapiat 40. Viihtyisä kotipesämme sijaitsee Jyväsjärven maisemissa 100-vuotiaalla Kivääritehtaalla.

Jyväskylän toimisto
Jyväskylän toimisto

Miksi meille?

Yhteisö

Yhteisö, ei pelkkää etätyötä

Meidän mahtava yhteisömme on aina ollut suuri voimavaramme ja yhteisöllisyyden vaalimisesta on pidetty kiinni myös koronan jyllätessä maailmalla. Läppä lentää, meillä on hauskaa yhdessä, emmekä ota itseämme turhan vakavasti.

Moderni stack

Softaa modernilla stackilla

Meillä tehdään hommia moniosaavissa tiimeissä lähellä asiakasta. Teemme pitkää yhteistyötä asiakkaiden kanssa ja sälä ja projektivaihdot pidetään minimissä. Käytämme moderneja teknologioita, joihin koko tiimi pääsee vaikuttamaan.

Joustava

Töitä arkesi ehdoilla

Työn ja vapaan pitää soljua tasapainossa, oli elämäntilanne mikä hyvänsä. Voit vapaasti muokata työaikaasi kulloiseenkin tilanteeseen parhaiten sopivaksi. Tuemme sinua ja perhettäsi myös työn ulkopuolisissa asioissa ja haasteissa.

Urapolku

Oman näköinen urapolku

Pääset itse vaikuttamaan siihen, millaisissa projekteissa työskentelet ja mihin suuntaan tekemistäsi viet. Koulutusorganisaatiostamme Univincitystä löytyy paljon vaihtoehtoja osaamisen ylläpitoon ja kehittämiseen.

Anna Ruutiainen
Anna Ruutiainen

Arvostan äärettömän paljon meillä vallitsevaa luottamuksen kulttuuria. Se näkyy johdolta työntekijöille, työntekijöiltä johdolle ja asiantuntijalta toiselle. Tämä mahdollistaa jokaiselle vapauden toimia, ihmetellä, kokeilla, oppia ja kasvaa omalla tavallaan.

Anna Ruutiainen
Business & Service Designer

Kaupan päälle

Vapaa valintaiset työvalineet

Täysin vapaavalintaiset
työvälineet

Kestävän liikkumisen etu

Kestävän liikkumisen etu

FunSquad

FunSquad –
paljon yhteistä hauskaa

+ hierontaetu virike-etu hammashoito välipalat toimistolla lounasetu leffaetu Hoplop-liput
matkavakuutus vapaa-ajalle kattava sairasvakuutus osaamisen kehittämisen -bonus lapsen unikoulu yhteiset virkistysreissut työpisteen sisustusbudjetti Vincit-klubit säbävuoro urheilutapahtumat taukojumpat Klub1:llä hierontatuoli “Tami” lautapelikerho
leffakerho yms.

Muutamia lukuja Jyväskylästä

Vincit Jyväskylään
0
Vincitläisiä
0
Hierontatuoli Tamin
työtunnit kuussa
0
Jauhetut
kahvipapukilot kuussa
0
Joonas Anttonen
Joonas Anttonen

Meillä on mielenkiintoisia projekteja ja mahtava työyhteisö. Yhteisössä vallitsee vahva yhteen hiileen puhaltamisen meininki ja ylipäätään ammattimaisuuden sekä rennon hauskanpidon tasapaino. Meillä ollaan innokkaita tutustumaan myös uusiin kavereihin. Eli vaikka meillä on vahva kulttuuri, siihen on myös helppo tulla mukaan.

Joonas Anttonen
Scrum Master, Full Stack Developer

Tutustu työkavereihin
Jyväskylässä

Jonne Seppänen
Jonne Seppänen

Tykkään Vincitillä tekemisen monimuotoisuudesta ja kaikista erilaisista hankkeista, joihin on mahdollista päästä mukaan. Täällä välitetään työntekijöistä ja pidetään vincitläisten hyvinvoinnista aidosti huolta. Kaikenlaisia etuja on myös valtavasti. Arvostan meidän erityisen tiivistä ja lämmintä työyhteisöä, se on kuin toinen perhe.

Jonne Seppänen
Solution Architect – PXM, product information, commerce

Millaisia hommia?

Jyväskylässä tehdään hommia muun muassa iLOQin ja Finlaysonin kanssa. Lue alta lisää asiakascaseista.

Huvittaisiko jutella lisää?
Pistä viestiä tai pirauttele.

Heikki Koskela

Heikki Koskela
Business Director
heikki.koskela@vincit.fi
+358 50 321 5803

Karita Lehto

Karita Lehto
Recruitment & People Specialist
karita.lehto@vincit.fi
+358 44 548 7507