<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=840840133013416&amp;ev=PageView&amp;noscript=1"> Vincit | Oulu

Hei devaaja, saisiko olla työpaikka, joka antaa enemmän kuin ottaa?

Mikä ihmeen
Vincit?

Vuonna 2007 kahdella tamperelaisella kaveruksella oli unelma työpaikasta, johon ei vituta mennä töihin – edes maanantaisin. Vaatimuksen täyttävää pytinkiä ei ollut näköpiirissä, joten sellainen päätettiin perustaa itse.

Näin syntyi Vincit, nyt jo yli 800 ohjelmistokehityksen, muotoilun, datan ja digitaalisen liiketoimintakonsultoinnin huippuasiantuntijaa työllistävä IT-yritys.

Ouluun Vincit saapui kevättalvella 2019, ja meitä vincitläisiä on täällä vireässä ja merellisessä kaupungissa lähes neljäkymmentä. Kesällä 2021 uusittu toimistomme sijaitsee Pohjoismaiden ensimmäisessä Teknologiakylässä Linnanmaalla.

Oulun toimisto
Oulun toimisto

Miksi meille?

Yhteisö

Ammattilaisten työyhteisö

Työkavereinasi on joukko asiantuntevia ja osaavia kollegoita, jotka ovat aina valmiita auttamaan. Kovan ammattitaidon lisäksi meille on löytänyt tiensä joukko niitä kuuluisia hyviä tyyppejä, jotka viihtyvät yhdessä ja tykkäävät tehdä asioita porukalla.

Moderni stack

Softaa modernilla stackilla

Meillä tehdään hommia erilaisissa projekteissa ympäri Suomen. Saat itse valita, millaisiin projekteihin haluat mukaan. Käytämme moderneja teknologioita, joihin koko tiimi pääsee itse vaikuttamaan.

Joustava

Töitä arkesi ehdoilla

Oli kyseessä sitten työn ja perhe-elämän yhteensovittaminen, isompi elämänmuutos tai joku arkinen asia, kuten pyörän vuosihuolto – sinulla on vapaus organisoida työarkesi kulloiseenkin elämäntilanteeseesi sopivaksi.

Urapolku

Oman näköinen urapolku

Sinä päätät, mihin suuntaan haluat tekemistäsi viedä. Voit ottaa askelia ylös, sivulle tai mihin tahansa hyvältä tuntuu. Meillä on oma koulutusorganisaatio Univincity, josta löytyy paljon vaihtoehtoja osaamisen ylläpitoon ja kehittämiseen.

Tuija Ryynänen
Tuija Ryynänen

Vincitillä parasta on asiantuntijuuden, hauskapidon ja rennon ilmapiirin balanssi. Täällä vallitsee toiset huomioon ottava kulttuuri, mikä ilmenee ihmisten avuliaisuutena sekä hyvätuulisuutena toisiaan kohtaan. En ole kokenut ainuttakaan maanantaita, jolloin olisi ärsyttänyt ajatus töihin lähdöstä. Se on iso juttu vauhdikasta pienlapsiperheen arkea elävälle äidille.

Tuija Ryynänen
Cell Lead

Kaupan päälle

Kestävän liikkumisen etu

Kestävän
liikkumisen etu

Vapaa valintaiset työvalineet

Täysin vapaavalintaiset
työvälineet

FunSquad

Kattavat vapaa-ajan
vakuutukset

+ virike-etu hierontaetu hammashoito välipalat toimistolla lounasetu leffaetu Hoplop-liput
matkavakuutus vapaa-ajalle kattava sairasvakuutus osaamisen kehittämisen -bonus lapsen unikoulu yhteiset virkistysreissut työpisteen sisustusbudjetti Vincit-klubit urheilulaji- ja pelikokeilut jooga Auntie-valmennukset
toimiston peliviihdykkeet yms.

Muutamia lukuja Oulusta

Oulussa vuodesta
0
Vincitläisiä
0
Työkavereiden vuodet
alalla keskimäärin
0
Yhteisiä taukokävelykilometrejä
vuodessa
0
Ville Kivelä
Ville Kivelä

Vincitillä on päässyt työskentelemään mielenkiintoisten hommien parissa ja täällä on mahdollisuus vaikuttaa omaan työnkuvaan, mikäli kaipaa uusia haasteita. Meillä on hyvä työyhteisö, johon on helppo solahtaa mukaan. Etuja ja yhteisiä aktiiviteetteja on paljon. Toimisto on viihtyisä – plussaa kivasta pelihuoneesta.

Ville Kivelä
Lead Frontend Designer

Tutustu työkavereihin
Oulussa

Teemu Lepola
Teemu Lepola

Yksi hienoimmista asioista Vincitillä on, että kysyttäessä saa aina apua – oli ongelma mikä tahansa. Täällä pääsee itse vaikuttamaan siihen, millaisiin projekteihin ryhtyy. Mahdollisuus vaihtaa välillä projektia on oiva tapa saada vaihtelua työhön. Arvostan Vincitillä myös sitä, että työntekijöitä oikeasti kuunnellaan ja heidän mielipiteillään on arvoa päätöksenteossa.

Teemu Lepola
Software Developer

Millaisia hommia?

Vincitillä tehdään hommia muun muassa Kansainvälisen ampumahiihtoliiton, Taalerin sekä Superoperatorin kanssa. Lue alta lisää asiakascaseista.

Huvittaisiko jutella lisää?
Pistä viestiä tai pirauttele.

Tuija Ryynänen

Tuija Ryynänen
Cell Lead
tuija.ryynanen@vincit.fi
+358 40 626 0520

Marjo Ylitolva

Marjo Ylitolva
Community Lead
marjo.ylitolva@vincit.fi
+358 40 684 7509