<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://px.ads.linkedin.com/collect/?pid=1562772&amp;fmt=gif"> Vincit Tampere

Mikä ihmeen
Vincit?

No annahan kun kerrotaan. Vuonna 2007 kahdella tamperelaisella kaveruksella oli unelma työpaikasta, johon ei vituta mennä töihin – edes maanantaisin. Vaatimuksen täyttävää pytinkiä ei ollut näköpiirissä, joten sellainen päätettiin perustaa itse.

Näin syntyi Vincit, nyt jo yli 800 ohjelmistokehityksen, muotoilun, datan ja digitaalisen liiketoimintakonsultoinnin huippuasiantuntijaa työllistävä IT-yritys. Tampereelta vincitläisiä löytyy reilu 250.

toimisto
toimisto
toimisto

Meillä on Tampereella kaksi toimistoa ja niissä toimii kolme solua. Yksi toimistoista sijaitsee Vincitin alkulähteellä Hervannassa ja toinen keskustassa, Areenan vieressä.

Mitäs nämä solut sitten on, saatat kysyä. Uskomme vahvasti, että sopivan kokoinen työyhteisö hitsaa jengin yhteen ja luo kannustavan, kehittymistä tukevan ympäristön osaajille. Isommassa toimipisteessä toimivien pienempien solujen avulla varmistamme, ettei arki pääse muuttumaan kasvottomaksi eikä toiminta lipsahtamaan turhan kankeaksi.

toimisto

Miksi meille?

Kaksi hienoa toimistoa

Yksi keskustassa, rautatieaseman läheisyydessä koordinaatteina Technopolis Yliopistonrinne ja toinen Hervannan Hermiassa. Saat valita, kummalla toimistolla haluat pääsääntöisesti vaikuttaa, ja etänähän hommia passaa myös tehdä minkä lystää.

Hyvä palkkapussi

Jo vain! Palkkauksemme perustuu kilpailukykyiseen pohjapalkkaan ja sen päälle maksettavaan kuukausibonukseen. Palkkapussin kylkiäisenä tulee myös liuta erilaisia etuja, joita voi hyödyntää vapaasti.

Omanlainen uramatka

Sinä päätät, mihin suuntaan haluat omaa tekemistäsi viedä. Voit ottaa askelia ylöspäin, sivulle tai downshiftata. Meillä on oma koulutusorganisaatio Univincity, josta löytyy paljon vaihtoehtoja oman osaamisen ylläpitoon ja kehittämiseen.

Joustava meininki

Meille on tärkeää, että työ ja vapaa soljuvat tasapainossa, oli tilanne mikä hyvänsä. Siis ihan mikä hyvänsä: oli kyseessä isompi elämänmuutos, arkiaamun säbätreenit tai visiitti rautakauppaan kesken päivää.

Jussi Suojanen
Jussi Suojanen

Täällä otetaan hienosti huomioon ihmisten erilaiset elämäntilanteet ja tarpeet. Jos nelipäiväinen työviikko istuisi kuvioihin paremmin just nyt, niin se on aina neuvoteltavissa. Jos taas ambitiot vetää kehittämään omaa osaamista ja työnkuvaa, annetaan tähän kattavasti tukea meidän oman koulutusorganisaation Univincityn kautta.

Jussi Suojanen
Project lead

Kaupan päälle

Työmatkatuki

Hammashoito

Vincit-paku lainaan

+ hieronta matkavakuutus vapaa-ajalle vapaavalintaiset työvälineet kuntosalin jäsenedut leffaetu jooga osaamisen kehittämisen -bonus kattava sairasvakuutus lapsen unikoulu Hoplop-liput lasten kesäkerho lounasetu lätkävuorot Vincit-Tesla lainaan yhteiset virkistysreissut pleikkari sun muut toimistolla Auntie-valmennukset toimistovälipalat Vincit-klubit yms.

Muutamia lukuja Tampereelta

Perustettu
0
Vincitläisiä
0+
Soluja
0
Toimistoja
0
Työkavereiden vuodet
alalla keskimäärin
0+
Juotua kahvikuppia
per päivä
0+
Ellinoora Ikäheimo
Ellinoora Ikäheimo

Vincitillä parhaimpien asioiden joukkoon kuuluu alituinen tahtotila kehittyä eilisestä. Tämä näkyy ja toteutuu niin yksilöiden, tiimien, solujen kuin koko yrityksenkin tasolla. Tahtotila rakentaa parempaa huomista on yhteinen, ja sitä toteutetaan monella tasolla aina henkilöstön hyvinvoinnista kestävään arvon tuottamiseen asiakkaiden suuntaan.

Ellinoora Ikäheimo
Designer

Thiago Chaves de Oliveira Horta
Thiago Chaves de Oliveira Horta

There’s a large variety of projects to take part in and tons of knowledgeable colleagues to learn from. The communication between leadership and employees is open and low in bullshit for a company of this size. I also think that the Vincit offices are quite fun, with cozy spaces for working and relaxing.

Thiago Chaves de Oliveira Horta
Software engineer / Web developer

Millaisia hommia?

Tampereella tehdään hommia muun muassa Särkänniemen, Ikaalisten Matkatoimiston ja AmerSportsin kanssa.
Lue alta lisää asiakascaseista.

Huvittaisiko jutella lisää?
Pistä viestiä tai pirauttele.

Anssi Kuutti

Anssi Kuutti
Business Director
anssi.kuutti@vincit.fi
+358 50 530 7938

Nina Moilanen

Nina Moilanen
Recruitment Specialist
nina.moilanen@vincit.fi
+358 40 641 1497