<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://px.ads.linkedin.com/collect/?pid=1562772&amp;fmt=gif"> Vincit Turku

Mikä ihmeen Vincit?

Vuonna 2007 kahdella tamperelaisella kaveruksella oli unelma työpaikasta, johon ei harmita mennä töihin – edes maanantaisin. Vaatimuksen täyttävää pytinkiä ei ollut näköpiirissä, joten sellainen päätettiin perustaa itse.

Näin syntyi Vincit, nyt jo yli 800 ohjelmistokehityksen, muotoilun, datan ja digitaalisen liiketoimintakonsultoinnin huippuasiantuntijaa työllistävä IT-yritys.

Turkuun saavuttiin kesällä 2017, ja nyt meitä vincitläisiä on täällä Suomen vanhimmassa ja kauneimmassa kaupungissa jo lähemmäs sata. Toimisto sijaitsee täl puol jokkee rakennuksessa, jonka kattoterassilla komeilee kolmen metrin kokoinen ankka.

toimisto
toimisto

Miksi meille?

Be yourself, have fun, eat cake

Be yourself, have fun, eat cake

Moni asia kiteytyy tähän. Meille on tärkeää, että jokainen voi tulla töihin just sellaisena kuin on. Ei tykätä liikoja pönöttää tai olla turhan totisia, vaikka tosissaan hommia painetaankin. Hyviä juttuja juhlistetaan yhdessä – kera kakun.

Ammattilaisten yhteisö

Ammattilaisten yhteisö

Työkavereinasi on joukko asiantuntevia ja osaavia kollegoita, jotka ovat aina valmiita auttamaan. Kovan ammattitaidon lisäksi meille on löytänyt tiensä joukko niitä kuuluisia hyviä tyyppejä, jotka viihtyvät yhdessä ja tykkäävät tehdä asioita porukalla.

Omannäköinen urapolku

Omannäköinen urapolku

Päätät itse, mihin suuntaan haluat tekemistäsi viedä. Voit syventää ja laajentaa osaamistasi omien toiveidesi ja tavoitteidesi mukaan. Koulutusorganisaatiostamme Univincitystä löytyy liuta vaihtoehtoja oman osaamisen ylläpitoon ja kehittämiseen.

Joustava työarki

Joustava työarki

Oli kyseessä sitten työn ja perhe-elämän yhteensovittaminen, isompi elämänmuutos tai joku arkinen asia, kuten auton katsastus – sinulla on vapaus organisoida työarkesi kulloiseenkin elämäntilanteeseesi sopivaksi.

Mikko Seppä
Mikko Seppä

Tuntuu että Vincit on itselle toinen koti, jossa voin olla oma itseni, eikä tarvitse pelätä sanoa edes vaikeampia asioita ääneen. Meillä on Turun toimistolla tosi mukava ja tiivis porukka sekä hyvä yhteishenki. Ihmisiin ja heidän osaamiseen luotetaan syvästi. Se tuo ihmisistä ja heidän osaamisestaan parhaat puolet esiin.

Mikko Seppä
Tech Director

Kaupan päälle

Vapaavalintaiset työvälineet

Vapaavalintaiset
työvälineet

Hierontaetu

Hierontaetu

Kestävän liikkumisen etu

Kestävän liikkumisen etu

+ virike-etu lounasetu hammashoito kattava sairasvakuutus jooga Hoplop-liput matkavakuutus vapaa-ajalle osaamisen kehittämisen -bonus yhteiset virkistysreissut padel Vincit-klubit leffaetu urheilutapahtumat välipalat toimistolla Auntie-valmennukset työpisteen sisustusbudjetti lapsen unikoulu toimiston peliviihdykkeet yms.

Muutamia lukuja Turusta

Vincit ankkuroitui Turkuun
0
Vincitläisiä
0
Metrit kattoterdeltä
Aurajoen rantaan
0
Pelatut pelit Kiakko Kap -turnauksissa
0
Sanni Savonen
Sanni Savonen

Täällä saa vaikuttaa omaan työhön ja mahdollisuudet kehittää omaa osaamista sekä opiskella uutta ovat todella monipuoliset. Työarjen räätälöiminen itsensä näköiseksi on tehty myös hyvin helpoksi. Omat työvälineet saa valita täysin vapaasti, ja itselleni on ollut tärkeää myös se, että voin oman fiiliksen mukaan päättää mistä milloinkin teen töitä.

Sanni Savonen
Software Developer

Mehdi Javan
Mehdi Javan

I love that at Vincit you can choose the projects and technology stacks you want to work with. The large variety and number of our customers make this possible. I also appreciate our low hierarchy. You’re responsible for your job and you have enough freedom to make decisions.

Mehdi Javan
Senior Software Developer

Millaisia hommia?

Turussa tehdään hommia muun muassa Robitin, LeakLookin ja Superoperatorin kanssa.
Lue alta lisää asiakascaseista.

Huvittaisiko jutella lisää?
Pistä viestiä tai pirauttele.

Fanny Karlsson

Fanny Karlsson
Business Director
fanny.karlsson@vincit.fi
+358 40 416 1528

Juulia Sivonen

Juulia Siivonen
Recruitment & People Operations
juulia.siivonen@vincit.fi
+358 44 574 9896